İçeriğe geç

Farahın Gerçek Adı Ne

Tahir lekesiz nereli?

Engin Akyürek Ankara doğumlu bir oyuncudur.

Adım Farah kaç ülkeye satıldı?

“Dizi sektöründe 2023’ün ‘yıldız isimlerin son yılı’ olduğunu söyleyebiliriz. Final yapan diziler yurt dışına gidiyor. En son ve çarpıcı örnek ise Adım Farah. Arnavutluk, Litvanya, Romanya ve MENA ülkeleri de dahil olmak üzere 30 ülkeye satıldı.

Adım Farah Behnam kimdir?

Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Behnam karakterinin tüm sahneleri. Farah (Demet Özdemir) 28 yaşında bir İranlı. Altı yıl önce İran’dan Fransa’ya kaçtığında hamile olduğunu öğrendiği için İstanbul’da kalmak zorunda kaldı. Burada kaçak olarak yaşamaya başlar.

Adım Farah oyuncusu kim?

Oyuncular ve KarakterlerOyuncularKarakterBölümDemet ÖzdemirFarah Erşadi Lekesiz1-27Engin AkyürekTahir Lekesiz1-27Feyyaz DumanBehnam Azadi14-27Fırat TanışMehmet Koşaner1-2717 daha fazla satır

Adım Farah İran’dan neden ayrıldı?

ADIM FARAH DİZİNİN KONUSU Hamile olduğunu öğrendikten sonra İran’dan kaçıp İstanbul’da kalmak zorunda kalan Farah; asıl mesleği cerrahlık olan mesleğini bırakıp temizlikçi olarak çalışmaya başlar.

Adım Farah uyarlama mı?

My Name Farah bir uyarlama mı? My Name is Farah, “The Cleaning Lady” adlı TV dizisinin uyarlaması. Bu dizi, daha önce Arjantin’de üretilen “La chica que limpia” adlı TV dizisidir. Dizinin bir uyarlaması da ABD ve Meksika gibi ülkelerde çekilmiştir.

Adım Farah niye final yaptı?

FOX televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan iddialı Adım Farah dizi projesi beklenen başarıyı yakalayamayınca kanal yönetimi diziyi kapatma kararı aldı.

Adım Farah konusu nedir?

Farah (Demet Özdemir) 28 yaşında bir İranlı kadındır. Altı yıl önce İran’dan Fransa’ya kaçtığında hamile olduğunu öğrendiği için İstanbul’da kalmak zorunda kalmıştır. Burada yasadışı olarak yaşamaya başlar. Ayrıca oğlu Kerimşah (Rastin Pakhanad) nadir görülen bir hastalığa yakalanmıştır.

Adım Farah Mehmet kimin oğlu?

Mehmet, küçük yaşta ailesini kaybetmiş ve Orhan Koşaner ve eşi tarafından evlat edinilmiştir. Gençken tek hayali babası Orhan gibi polis olmak olan Mehmet, şimdi başarılı bir müfettiş. Çalışkan, tatsız, kavgacıdır. Ama bir özelliği vardır: Aklına gelen hiçbir şeyi terk etmez.

Adım Farah Orhan’ın patronu kim?

Öte yandan Tahir, Mehmet ve Salim, Müdür Orhan’ın patronunu ifşa etmek için riskli bir plan yapmaktadır. Onun yaptıklarından habersiz olan Farah ve Tahir, bu operasyonun sonunda hapse gireceklerinden emindirler.

Adım Farah Behnamın annesi kimdir?

Farah’ın İran’da kaldığı süre boyunca ilişki yaşadığı Karimshah’ın babası Behnam Azadi; Tebrizli güçlü bir ailenin tek oğludur. Annesi Rahşan tarafından büyütülmüştür. Karanlığı ışığından ağır basan tutkulu, öfkeli bir adamdır. İran’da hala evli olmasına rağmen Farah onun içinde özel bir yere sahiptir.

Adım Farah Behram kimdir?

Dizinin sezon finaline damga vuracak olan Behram karakterini etkili oyunculuğuyla tanınan çok özel bir oyuncu canlandırıyor. Feyyaz Duman kimdir? 15 Haziran 1982 doğumlu olan Feyyaz Duman, Mardin doğumludur. Yetenekli oyuncu ilk fotoğrafını çektirmiş ve 2021 yılında bir filmde rol almıştır.

Farah’ın oğlu kimdir?

Farah PehleviFarah Pehlevi 20 yıl önceÇocuklarRıza Pehlevi (1960 doğumlu) Farahnaz Pehlevi (1963 doğumlu) Ali Rıza Pehlevi (1966-2011) Leyla Pehlevi (1970-2001)Tam adı Farah DibaBabaSührab DibaAnneFeride Kutbi4 satır daha

Adım Farah kiminle evli?

Benim adım Farah. Dizi Farah ve Tahir evlendiler…ŞİMDİ.

Adım Farah Behnamın kuzeni kim?

Behnam’ın kuzeni, Akbar’ın tek kızı. Çok şımarıktı ve Azadi ailesinin geleneksel yapısına iyi uyum sağlayamadı.

Engin Akyürek’in kökeni nereli?

Aslen Erzincanlı olan, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, oyunculuğa Türkiye Yıldızları yarışma programını kazanarak başladı. Yarışmanın sona ermesinin ardından Yabancı Damat dizisinin kadrosuna katıldı.

Tahir Öztürk kimdir nerelidir?

Tahir Öztürk (1950, Elazığ – 3 Ekim 2023, Ankara), Türk iş adamı, siyasetçi ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 23. ve 26. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Elazığ milletvekili.

Mukim Tahir nereli?

1900 yılında Urfa’da doğdu. Urfa’nın tanınmış, zengin bir ailesine mensuptur.

Tahir Büyükakın aslen nereli?

Hayatı ve kariyeri. 1969 yılında Kocaeli’nin Derince ilçesinde Seyfettin ve Semra Büyükakın’ın oğlu olarak dünyaya geldi. İlkokulu Derince’deki Turgut Reis İlkokulu’nda, ortaokulu İzmit İmam Hatip Ortaokulu’nda, liseyi ise İzmit Endüstri Meslek Lisesi’nde okudu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir